Искам да попитам ръководството на партия Възраждане…

Искам да попитам ръководството на партия Възраждане защо не ме попита дали ще правя партия? Имате контакт с мен, знаете как да ме намерите – и телефонът ми е показан на профила, а и се познаваме с някои от вас.

Щях да ви кажа – не, няма да правя партия и доколкото знам никой от хората, които участват в организирането на Общобългарския поход за мир и неутралитет, няма да прави.

С някои се познаваме отдавна от толкова битки за концесии, газ, земя, зловещи международни споразумения, ГМО, Рупите, дела срещу Министерски съвет, промени в закони и още много, много… Толкова много, колкото вашите глави, господа, а и биографиите ви не могат да поберат.

Не сме се спрели 10 години реални действия за спасяването на България да извършваме. Колкото ни стига силата на прости граждани без структури, без спонсори, без амбиции за политическа кариера и министерски кресла.

Защо предпочетохте да атакувате ЕДИНСТВЕНАТА инициатива за СПАСЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ВОЙНА?

Защо поставихте безопасността на нашите деца на карта, която разиграхте по толкова недостоен начин – с лъжи, с кал. Това ли заслужават те – да се погрижите да няма Поход за мир и неутралитет?

Ще отговорите ли? Защо поставихте политическите си страхове над интересите на България и българите? Защо не опитахте да се разберете с нас, вместо да ни подливате вода, да ни препъвате, да опитвате да ни сринете по всички канали, с които разполагате. Че и медии сте се постарали да въвлечете в акцията си.

Къде е родолюбието ви, господа възражданци? Кои са важните неща за вас? Че някой може да ви отнеме от гласоподавателите? Няма, спокойно.

Но се питам: може ли да ви се има вяра занапред след това, което сторихте?

Сърнела Воденичарова, фейсбук

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!