За Джеки, Чарли и статуетката, която тихомълком прибраха

Въздържах се от коментар относно статуетката на Неделчо, понеже не разбирам от това изкуство. И не ми е ясно, има ли стойност или е някакъв отпадък.

Оказа се, че фигурката е правена през 2019 г. По него време из медиите се завъртя снимка на ридаеща баба прегърнала козичка. =

..Правителството на Борисов бе решило да унищожава стадата в югоизточна България заради някаква зараза .Не знам дали Неделчо е изваял българската старица или себе си ( понеже и той като автор има визуална прилика с произведението ), но да ни го пробутват за украинска майка ми се струва нахално..

Наясно съм, че елита ни се старае да се хареса на САЩ. Обаче самолетите и втечнения газ не са ли достатъчни, защо е нужно и тази статуетка ? Изправена срещу антифашисткия паметник, тя е позиционирана да символизира фашизма.

Слушах новините по БиТиВи. Говореха за Джеки, за Чарли, за Джони. Аз преди няколко дни ви писах, че вече не е нужно да заживеете в САЩ, за да се почувствате Джейкъб..

От както свят светува, човечеството се управлява от империи, които изсмукват ресурсите от провинциите, а жителите на тези провинции или ръкопляскат на грабежа, или се опитват да се противопоставят – най – често безуспешно..

СССР беше изключение, може би. Тя повече даваше, отколкото вземаше ..

Иначе Джеки и Чарли, ми звучат като туземци по границите на Индия, които се преименували на Октавий и Гай, понеже чули, че някъде далеч на Запад управлява могъща империя – Римската..

Та Джеки и Чарли лансираха украинската майка, но като бе разкрита измамата, че фигурката е от 2019 и няма нищо общо с Украйна, тихомълком си я прибраха .

Ивайло Йорданов, фейсбук

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!