Конграчулейшънс, най-сетне суверенитейшън!

Каква хубава новина дойде от Щатите рано сутринта – към юни, започваме да получаваме втечнен газ от там!

Постигнал Петков енергиен суверенитет, викат от Нова и Лорер в Бтв и се радват, радват. Мноооогоооо евтин газ дал нашият президент Бай Дън на нашия минпред, не като оня, дето е на оня на изток….

Мои тайни източниха ми съобщеха, че отсега е започнала трескава подготовка за тържественото посрещане на първите капки газ и енергийния суверенитет.

На най-известния стъклар му е заповядано от МС да започне отсега да издухва специална епруветка, щото духането не е лесна работа, в МС ги знаят тия работи…., в която да приберат Първата капка и да я изложат в Националната галерия за бъдещите поколения.

Печатат се вече малки, сладки американски знамеца, лентички за ревери, шампанско с красиви етикети на кораби, които носят газ, жените трескаво шият тоалети и си правят печени маникюри с американски знаменца, а по-богатите – с портретчета на Бай дън и Ками Лахарис, за да не се излагат пред чужденците…

Малките дечица в детските градини учат трескаво американски стихчета и песнички, а учителките режисират сценки. Алена и тамплиерите перат чаршафите и лъскат до блясък сабите.

Даже чух, че едни известни телевизионни ясреби-професори и един издател на сайт за новини, планират да се окъпят и да вземат връхчетата на дългите си коси…

Денят на Пристигането, ще бъде обявен за Национален празник.

Конграчулейшънс, най-сетнейшън суверенитейшън!

Виктория Тинтерова