СПА столицата на Балканите разполага с над 80 минерални извора

Неслучайно Велинград си спечели титлата „СПА столица на Балканите”. Градът разполага с изключително много лековити минерални извори – над 80.

Около тях са изградени десетки спа центрове, хотели и бани, в които може да се потопите и да усетите блаженството от най-нашумелите спа процедури и терапии в момента. Във Велинград може да се отдадете на още куп забавления или пък да посетите някои от забележителностите на града, като извора Клептуза, крепостта Цепина, пещерите Снежанка и Лепеница и още много други места, които задължително трябва да бъдат посетени, ако се намирате в града.

Туристите, обаче идват във Велинград не заради забележителностите, а за да търсят лек за своите заболявания в минералните води на града или да се отдадат на спа почивка.

Както споменахме вече, спа центровете и хотелите в града са изключително много. Пълната наслада от спа процедурите ще усетите в някой от петзвездните хотели в града: „Гранд Хотел Велинград”, „Двореца”, „Свети Спас” и „Макси”. Ако отседнете в някой от тях ще може да се възползвате по всяко време от най-нашумелите спа процедури. Най-новия петзвезден хотел, е „Макси”.

Хотелът разполага с един от най-модерните спа центрове в града, в който ще може да се насладите на пълното удоволствие и комфорт от разкрасителните или лечебните терапии, които се провеждат в него. Спа центъра разполага със сауна, турска и руска баня, финландска сауна, просторни зали за релакс, няколко масажни стаи, в които има джакузи, малка сауна и душ кабина.

В спа центъра ще може да се отдадете на най-разнообразни спа процедури – ароматерапия, анти-стрес терапия, няколко вида масажи и още много други спа процедури. Освен с модерния си спа център, хотела разполага с още много екстри и удобства, които ще бъдат на Ваше разположение, ако отседнете в него.

Удобствата, които предлага спа хотел „Макси” са модерен фитнес център, няколко минерални басейна, ресторант, бар и лоби бар, бизнес център, игрални зали и още много услуги и екстри, които ще бъдат на Ваше разположение, ако отседнете в спа хотел „Макси”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!