Екшън на “Армията”! Летят псувни,бутилки и седалки / ВИДЕО

Сериозно напрежение по трибуните между феновете на ЦСКА и ръководството на ЦСКА 1948 присъства през първата час на на мача от Efbet лига между двата тима.

С много скандали и грозни сцени започна двубоят между ЦСКА и ЦСКА 1948. Стотици полицаи трябваше да пазят ръководството и футболистите на гостите на стадион “Българска армия”. 

Ръководството на гостите влезе малко след началния съдийски сигнал, за да няма уж ексцесии, но се стигна до такива. 

При появата на Стойчо Младенов, Ради Здравков, Добрин Гьонов, Емил Бучински и Валентин Илиев във ВИП ложите, полетяха псувни, седалки, плюнки, банкноти и дори касипка с жълти стотинки. 

Близо 10 минути продължи всичко, преди да бъдат извикани на помощ Джони Велинов и Филип Филипов да успокоят феновете, а гостите бяха обградени от щитове. 

Преди маша автобусът на ФК ЦСКА 1948 бе посрещнат с викове и освирквания от привърженици на ЦСКА преди срещата между двата отбора.

Органите на реда не позволиха на феновете да отидат по-напред и предпазиха гостите.


След като изпълнителният директор Добрин Гьонов и бившите кадри на ЦСКА Радослав Здравков и Валентин Илиев бяха бурно освирквани в началото на мача, а ситуацията се поуспокои след намесата на изпълнителния директор на ЦСКА Филип Филипов и легендата Джони Велинов.

Към средата и края на първата част обаче страстите отново се разгорещиха и към ВИП ложата полетяха всевъзможни предмети

Бутилки, части от седалки, фалшиви банкноти и монети бяха използвани от феновете на ЦСКА срещу представителите на съперника, а стюардите и полицията, които спряха фенове на ЦСКА да влязат във ВИП ложата.