Майка от Казанлък издирва изчезналата си дъщеря, мистерията с Вероника се заплита

Споделете тази публикация, тъй като става въпрос за нещо много важно.

Майка от Казанлък издирва изчезналата си дъщеря.

Във Фейсбук публикация Марияна Бочева съобщава, че дъщеря ѝ – Вероника, е в неизвестност от неделя. Тя е на 26 години, висока между 165 и 170 см.

В неизвестност е от неделя, 28 август, като последно е видяна в Казанлък.

Майката призовава всеки, който има информация за Вероника, да се свърже с нея, пише bnt.bg.


В профила си в социалната мрежа жената е публикувала статус, в който обяснява, че дъщеря ѝ липсва от неделя. Двете са родом от Казанлък. Специално внимание Бончева обръща на „приятелите ѝ“ от София.

Веднага под поста ѝ заваляха стотици коментари, някои от тях са с искрено съчувствие към майката, други откровено я нападат, че дъщеря ѝ вече е голяма и сама е направила избора си. В същото време се появява и информация за мъж на име Валентин Вътов, за който се смята, че е приятелят на момичето.

Във фейсбук профила си Вероника е споделила няколко негови снимки. Не заваляха и коментари и под тях. Някой дори са доста агресивни, като зоват мъжа да каже къде е момичето.

В същото време майката публикува още един статус: “Нима София е толкова голяма, за да не намерим Veronika Boncheva”, пита тя.   Отново потребителите се активизираха със споделяне и коментиране. В някои от постовете дори се предлага да се потърси помощта на хакери, за да се локализира местоположението на момичето или на въпросния Валентин.   Мистерията допълнително се заплита, след като става ясно, че Вероника си е направила няколко профили и не е ясно кой и кога използва.   Ето част от тях: