Вие знаете ли какво означава, ако вместо “специална военна операция” Русия обяви истинска война на Украйна?

За да “бягат” руснаците от бойното поле има едно императивно условие – да са там!А те не са стъпвали на него. И ще бъде шедьовър на военното изкуство ако успеем с общи усилия на шепата разумни експерти да не стъпят.

Пропогандната машина на нацизма е ясна и няма нужда за бъде обяснявана. Достатъчно е да запомните, че руска армия не съществува на украинска територия и все още няма нужда да влиза. Работи друга система!

Заповедта на руското военно-политическо ръководство е прочистване на военни бази изградени от НАТО, които не трябваше да са там според международното право, а така също и на конкретни лица /поименен списък/ с проноцистки убеждения извършили тежки престъпления срещу човечеството. Няма заповед за завладяване на Украйна, нито има обявена война на тази държава.

Всички други интерпретации по темата са дезинформация и пропаганда, която има за цел да внуши на европейските граждани човеконенавист към руснаците. Това е историческа подлост, която намери почва в новите реалности.

Ще повторя.Ако държавното ръководство на Руската Федерация реши да обяви война на държавата Украйна и влезе в сила като военна задача, тази страна ще бъде превзета за няколко часа с огромни украински жертви. Именно заради това, че руския президент няма за цел война срещу обикновения украински гражданин, няма издадена и заповед за пълномащабна война.

Нещо повече! Ако такава заповед бъде издадена за руската армия и целта е цялия ЕС, сегашното военно състояния на съюза не предполага възможна адекватна защита без употреба на ядрено оръжие. А ако се започне с такова, краят е за всички.Разбира се, че ще има военни маневри които няма да разберете напълно, но те са в пълен синхрон с издадената военна заповед.

В Русия има около 100 генерала способни да ръководят глобален фронт, а сборно в целия ЕС са под 20 такива. Не си помисляйте, че всеки който носи военна униформа има компетенции за толкова сериозни работи. Да защитаваш с военни средства държавата си в предверието на пета технологична революция не е лъжичка за всяка уста.

Всичко върви по план и украинските войници не са военна цел! Друга е целта.

Николай Марков, фейсбук