Мира Добрева побесня: Марш оттук! СНИМКИ

Водещата Мира Добрева определено не цепи басма никому, особено пък на онези, които публично ѝ отправят злобни и негативни коментари. Наскоро под свой пост в социалните мрежи тв водещата получи доста директен коментар, който събуди яростта ѝ, пише Шоу Блиц.

Едно от емблематичните лица на БНТ отвърна подобаващо на хейтъра си и остави впечатление, че бързо е приключила кратката си словесна война с него само с един коментар.

Мира Добрева: Марш оттук, копелдак! - 2

“Възхищавам се много на упоритостта на Мира Добрева. След толкова години в ефир никой не я гледа, но тя продължава да се натиска да води..”, пише ѝ потребител в социалните мрежи. На злобния коментар блондинката отвръща така:

“Ти, ако се натиснеш, дали някъде ще те вземат? То ако ставаше с натискане, досега всички да са в телевизията. Защото с тъпи коментари всеки може. Ама като застанете пред окото на камерата, ви се свиват топките. Дето ги нямате.” Водещата завърши обръщението си с “Марш оттук, копелдак!”.

Факт е, че Мира Добрева е от години действаща водеща на БНТ, независимо от рокадите в ръководството на държавната медия. Отделно успя да напише две книги, които продължават да жънат немалки успехи.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!