Трифонов каза истината за здравето си: Ужасно ме боли… СНИМКИ

В сряда Слави отново отговаря на въпросите на Тошко Йорданов в рубриката “Нещо лично”:

-Тошко Йорданов: Нямаше интервю, след което да не ме питат колко си болен и дали лекари не те чакат навсякъде, да те наливат със системи 6 часа?

-Слави Трифонов: Защо трябва да отговарям на такива жълти неща? Това са глупости! Да, адски ме боли кръста, поради един куп неща и така.

Аз съм свикнал с такива въпроси. Всеки да си мисли каквото си иска.

Да, ужасно ме боли кръста, понеже си счупих крака преди около 10 години. Да, ходя с патерица, защото си смених ставата. Беше ми закован кракът с 4 пирона. Заради това единият крак започна да става по-къс. И стана с 3 см по-къс, този счупеният крак, който промени цялото положение на гръбначния ми стълб. Той и сега много ме боли.

Аз реших да си сложа изкуствена става. В България се оперирах и си сложих изкуствена става. Въпреки добрата операция болката остана и продължавам да ходя с патерица. Това е положението.

Ето как продължи разговорът на Слави Трифонов с Тошко Йорданов в “нещо Лично” в сряда:

-Слави Трифонов: Аз съм умирал хиляди пъти според жълтите вестници и сайтове. Имам чувството, че изпитват удоволствие, и ако пукна, ще се радват! Така изглежда. Мисля, че не е точно така, но така изглежда! До такава степен има такава неприязън на някои хора към мен, че изглежда, че ще е готино, ако пукна.

Това е малко странно. Не мисля, че на някой съм направил чак толкова лошо! Което за тях е добре , че аз да „пукна”.

Нека всички тези хора не забравят, че бившият министър-председател каза за мен, че съм мафиот! А мафиотите, се оправят с хората, които ги дразнят, по един много специален начин!


Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!