Карловка: Г-н кмете, ако имахте малко срам, щяхте отдавна да сте подали оставка!

Публикация на кмета на Карлово Емил Кабаиванов по случай Деня на българската община предизвика гняв и възмущение у карловка. Дони Узунова не може да разбере гордостта на кмета за положените “много усилия за благоденствието” на общината.

И докато кметът Кабаиванов е сигурен, че обществото цени “отзивчивите и всеотдайни към служебните си задължения” общинари, карловци май не са на това мнение.

Ето какво е написала Узунова във Facebook:

“Г-н Кмете (Емил Кабаиванов),

Това Ви изказване е пълна излагация! Всички сме свидетели как Вие и Вашите PR капании само навредиха на хората. Спъвате доброволчески инициативи, а се биете в гърдите за успех, който може да бъде приписан ЕДИНСТВЕНО И САМО НА ДОБРОВОЛЦИТЕ, на хилядите добри хора от цяла България, които се притекоха на помощ по всевъзможни начини! Това е недопустимо!
Ако имахте малко срам, щяхте отдавна са сте подал оставка!

Вече 40 дни след наводнението НЯМА питейна вода, НЯМА мост, НЯМА предприети мерки за завишеното корито на река Татлъ Дере над Каравелово, НЯМА геодезист, който да обозначи дворовете на хората, НЯМА строителни материали за изграждане на огради, НЯМА план (освен смешния график на машините за почистване на улиците), НЯМА нормални фургони (това, което е доставено вече го видях и далеч не минава за нормално) и какво ли още не. НО важното е, че има нови пътища в гората, за да си минават спокойно камоните с дървата.

Даммм, честит Ви празник! С пълно право се гордеете от себе си…”

А ето я и публикацията на кмета на Карлово:

Глас нюз бг

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!