Попандов разкости Паси и Плевнелиев: С изтекъл срок на годност са… Вежди, какво правиш там сред недостойни хора?

Емблематичният актьор Павел Попандов коментира настоящата обстановка от политическата сцена у нас и не спести критиките си по адрес на политиците.

„Защо са им медиатори в преговорите? Ние във война ли сме? С цялото ми уважение, но Соломон Паси и Росен Плевнелиев са личности с изтекъл срок на годност.

Всеки път, когато видя Плевнелиев по телевизора – той не спира да се хвали и самоизтъква. Сигурно е човешко, но не го възприемам. Нямам право да критикувам, но съм искрен. А нямам правото, защото аз съм един от онези, които гласуваха с „Не подкрепям никого“.

И през изминалите няколко дни се убедих, че съм постъпил правилно. Като видях какво се случва в този парламент… Чудя се – у нас изобщо имало ли е някога истинска демокрация? Водили ли са се някога изобщо политиците от мотива за благото на народа…“, заяви с нескрито огорчение Попандов пред Георги Любенов и БНТ.

„Политиците се вкопчват във властта, не признават грешките си. Не казват, че са сбъркали или, че са подвели своите избиратели. В това е проблема. Вярват, че са безгрешни. Не изпитват чувство за вина. Нямат и срам.

Да го попитам Вежди, след като си остарял и вече помъдрял, какво правиш там? Вежди, та ти си човек, доказал се със своя талант. Ти си световна класа в онова, което твориш.

Защо се буташ между такива недостойни хора с прякори като Ментата, Салфетката и т.н. Много е тъжно и не виждам изход. А инфлацията е убийствена. Не ми се мисли каква зима ни чака“, заключи Попандов.

tvmedia.bg

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!