Мрежата пламна: появиха се стряскащи СНИМКИ на осиновителя на кучето от парламента

Кучето, което стана известно с появата си пред парламента, вероятно не е в безопасност. За това сигнализираха загрижени хора в социалната мрежа. Те твърдят, че мъжът, който осинови Фернанда (както е кръстено от новия си собственик), взима наркотици.

Според някои, той имал и други кучета през годините и ги е упоявал. Мартин Янчев публикува кадри с осиновителя Петър Илиев. На тях се вижда как мъжът приема наркотици. Клиповете показват как той шмърка бяло прахообразно вещество от маса и е в неадекватно състояние, пише Glasnews.bg.

„Кученцето пред парламента такъв ли стопанин трябва да има,“ пита Мартин.

„Този е психар, наркоман и дрогира животните, които взима за свои роби,“ коментира друг мъж.

Към момента няма официално потвърждение на тези данни.

Петър Илиев има няколко профила в социалната мрежа Facebook. На стената на един от тях има видео, което той е записал в неделя в отговор на обвиненията от страна на Мартин.

„Пускам се на живо относно публикацията на Мартин Янчев. Благодарение на него вече знам кой иска да ме злепостави. Преди да замина за морето се скарах със съквартиранта ми Димитър. Той употребяваше амфетамини.

Когато се появиха снимките, се скарах с него. Бяхме се събрали вкъщи, пихме вино, водка.. в този същия ден ми стана лошо, не заради алкохола.

Беше около 4:30-5:00 сутринта и припаднах, после пристигнаха лекари от спешна помощ. Установи се, че имам наркотични вещества в тялото, не съм наркоман, не взимам наркотици.

Изгоних Митко, аз не искам такива хора около мен. Другото, което искам да споделя, е че в деня, когато Мартин Янчев сподели видеото, имах амфетамин в кръвта.

За човек, който не употребява редовно тези наркотични вещества можех да припадна, аз припаднах, признавам си. Признавам си, че от този ден като ми стана лошо, не употребявам и съм строго против наркотиците.

Мартин трябва да се поинтересува дали съм искал. Не му се сърдя, благодарен съм, че ми припомни случката. До тук бях, тези хора повече вкъщи не влизат, не им казвам и здрасти.“

Това гласи част от коментара на Петър, който на моменти е и доста объркан в изказа си. Той твърди, че именно приятелите му са отговорни за попадането на амфетамин в кръвта му.

Каква е истината в случая предстои да разберем. Остава само въпроса – дали кучето от парламента е в добри ръце и има ли риск за животното?

Бивша съседка на Петър Илиев обаче заяви пред Bulgaria ON AIR, че неведнъж е виждала мъжа в неадекватно състояние по улиците на Елин Пелин.

“Лично не познавам Петър Илиев, но съм го засичала много пъти по улиците на град Елин Пелин като видимо той се е държал неадекватно и налудничево”, каза жената.

Осиновителят на кучето заяви, че въпросните клипове са стари, поне от 1-2 г., и отрече да взима наркотици. 

А вече се появи нов кандидат да вземе кучето. Каква ще е съдбата на животното предстои да разберем.

Петър Илиев вече си е изтрил скандалните видеа от профила.