Шокиращ развой с изчезналия Сашко, версия разтърси търсещите го, а баща му преживя нова жестока драма

Доброволци завъртяха нова конспиративна теория, свързана с бащата на изчезналия Сашко. По думите им се забелязва съмнителна тенденция – когато има повече хора в Брезник, бащата на Александър пренасочвал екип в друга посока.

„Един от екипите вижда случайно бащата и го заговарят. Той праща всички да отидат на крепостта Кракра. Не всички обаче отидоха, заблудиха го. Той си мислеше обаче, че няма никой и се върна на изначалната точка.

Това какво ви говори? После заблуди други екипи, но той не ходи с тях. Изтегли ни от къщите“, разказва жена в приложението Zello, където доброволци координират действията си по обхождането на Перник.

Междувременно хора сигнализират, че линейки, пожарни екипи и значително количество полицаи са насочени към Радомир. Те не знаят дали са тръгнали просто по сигнал или става въпрос за нещо по-сериозно и детето е открито.

Доброволците все пак смятат, че бащата реагира прекалено спокойно на събитията, което пък значело, че Сашко е жив, той е наясно и затова не се вълнува.

Смъртни заплахи летят към бащата на Сашко. Доброволци от отрядите, които издирват детето в Перник и покрайнините са нападнали родителя му, пише още Блиц.

Те са започнали да го заплашват и са му крещели, че той е убил детето.

Мъжът се бил барикадирал в даден момент в колата си, но и това не спряло крясъците и линча на тълпата. Водещи в драмата били две жени, те били изключително гневни.

„Аз съм оставила своето дете, за да търся вашето. Ще ми даваш обяснения. Кажи какво си му направил? Казвай къде си го закопал!“, крещяла една от дамите.

Към мъжът летели не само смъртни заплахи, но и доста цветни псувни.

Хора, които коментират драмата, която била излъчена на живо във фейсбук, предполагат, че мъжът после е бил ескортиран от полицията до дома си за всеки случай.