Войната на НАТО в Украйна може да се реши само така

Войната на НАТО в Украйна може да се реши само така.

САЩ, Великобритания, Израел и Турция признават пред света, че са се наакали където е недопустимо и искат прошка. На Русия й се признава всичко постигнато досега, особено Крим!

Великобритания изчезва завинаги и безвъзвратно от Черно море, защото няма работа в него. Вместо Украйна, респективно виновниците, да плащат репарации за 100 години напред, дълговете ще приключат с признаване на изконни руски земи. Отменят се всички санкции и Русия се връща на световната сцена, защото точно там й е мястото. Това е единствената възможна гаранция за траен световен мир!!! Поварям, ЕДИНСТВЕНАТА.

Обещетенията на украинците ще бъдат под формата на програми и фондове за възстановяване. Скоростно. Русия също ще има отговорност да помага при възстановяването, но само заради морално задължение да го прави.

Нищо друго. Новите граници между военният блок НАТО и РФ се оформят според класическата представа за сигурност на държавни граници.

След това започва мощен икономически подем и на рецесията й се слага край. Човечеството не може да страда безкрайно дълго заради няколко умопомрачени световни лидери и техните финансови ментори.

Но да започнем от Признанието на оаканите! Едно добро начало.

Николай Марков

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!