Зрителите на “Стани богат” в шок, всички питат защо излъчиха снощи това / СНИМКИ

Социалните мрежи прегряват след снощното предаване на “Стани Богат”. На горещия стол бе атрактивна 78-годишна дама на име Нина Кралева. Тя над 30 години е библиотекарка и през ръцете ѝ са минали хиляди книги, предаде Блиц.

С аналитичността си тя впечатли зрителите. Размишленията й бяха точни и със сигурност оставиха отпечатък в играта. 

Играта на Нина приключи по собствено желание, тъй като се затрудни на въпрос 12, който е за 20 000 лв., и тя си тръгна с чек за 10 000 лева.

Но не играта на дамата бе ключово в коментарите на феновете на предаването от снощи. Оказва се, че това е стар епизод на шоуто. Всъщност дамата е гостувала на Билалов още в края на март тази година. Ако трябва да сме конкретни – на 28 март.

Тогава още и противоепидемичните мерки бяха строги и се вижда, че всички в публиката са с маски, че дори и стоят през един.

Не е ясно каква е причината за повторението и дали не е ход на телевизията да даде почивка на екипа на предаването. При всички положения обаче липсваше знакът “Повторение”, който се изписва на екран при подобни ситуации. Мнозина в мрежата твърдят, че това е сериозен гаф за медията.