Насилник отвлече бившата си жена и детето си за Нова година

Следите от насилието още личат по лицето на Жаки.

Насилник е държал като заложник бившата си съпруга и малкото си дете в дните около Нова година.

Тази история разказа Нова телевизия.

Жената на име Жаки застана пред камерите, а синините от побоите още личаха по лицето й. Мъжът се казва Краси и все още не е задържан от полицията.

“Отидохме с детето при него да празнуваме Нова година по негова молба. От септември не сме заедно, но по негова молба реших да отидем с детето. 1-2 часа всичко беше нормално, след това започна ад – заключи вратата, почна да ме обвинява, че му изневерявам, започна да ме удря с юмруци по главата. Толкова агресивен стана, че беше способен да ме убие и дори ме заплаши. Искаше да ме обезобрази с макетен нож”, разказа жената.

Втора серия побои започнали след настъпването на новата година.

“Отидохме да гледаме зарята. Като мина 12 часа започнаха приятели да ми честитят новата година и той пак започна да ме бие в колата.”, разказа насилената жена.

Докато я държал за заложник Краси я карал да ходи до тоалетната на отворена врата.

“Още два дена ме държа – обиди, нападения, крещеше, викаше”, разказа жената. Накрая успяла да си вземе телефона и да напише на първия номер “викнете полиция”. След като разбрал той все пак я освободил.

Жаки и Краси са живели заедно пет години като през тях насилието било системно. През цялото време мъжът я биел с юмруци по главата.