Петър Волгин: Не превръщайте предателите в герои

Най-приятелски се обръщам към колегите  от телевизии, радиостанции, вестници и сайтове: 

Мили колеги, надявам се, че съзнавате  какво правите, когато давате трибуна на същества като Божанков ли беше, Божанов ли беше, не е важно. 

Вие поощрявате ренегатството, вие казвате “Браво!” на едно поведение, което е отвратило толкова много нормални българи от политиката. Когато гледате влюбено подобни същества, вие всъщност одобрявате политическото номадство, прескачането от партия в партия. 

На практика декларирате, че е напълно в реда на нещата избирателите да бъдат лъгани и на преден план да излизат не принципните политици, а тарикатите, използвачите и нагаждачите. 

Е, щом правите всичко това, не бива да се сърдите, когато нормалните хора се отнасят към вас по същия начин, по който се отнасят и към лъжливите политици. Че ви смятат за част от самопровъзгласилия се елит и не вярват на нито една ваша дума. 

Мили колеги, със сигурност ще бъде по-добре, когато си подбирате събеседниците, все пак да предпочитате смислените хора, а не откровените политически измамници. Никой не обича предателите. Не превръщайте предателите в герои. Не заслужават.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!