Фен на Кубрат Пулев за новата му любима: Това е най-красивата българка, която съм срещал

Коя е мистериозната дама, завладяла сърцето на Кобрата след скандалната му раздяла с Андреа? Коя е жената, която го е дарила с дете? Името на любимата на боксьора той все още запазва в тайна, но явно въпреки това, отношенията им са сериозни и спортистът е открил голямата си любов, пише факти.бг.

Припомняме ви, че в края на миналата година Пулев сподели публично в интервю пред Николаос Цитиридис, че до себе си има жена и двамата вече са родители на момиченце, което кръстили Христина. Още тогава той беше категоричен, че няма да споделя подробности за връзката им, заради горчивия си опит от отношенията си с известна фолкдива, пише woman.bg. И все пак – в малка държава като нашата е трудно да си обществена личност, да имаш половинка и никой да не забележи.

Поредното доказателство за това е изявлението на фен на Кобрата на име Калоян Кичков, което сподели в мрежата за новата жена до Кобрата. А думите са меко казано ласкави и дори я определя като една от най-красивите българки, които е виждал:

“Видях я истинска красавица е казвам Ви сериозно, може би е най-красивата българка, която съм виждал. Не е известна или пък не успях, да я разпозная, видях я за няколко секунди, но Ви казвам красота. Бе облечена съвсем нормално и думите ми не се дължат на скъпи одежди, а на природни дадености. Косата и бе сякаш от коприна и се носеше на ляво на дясно.

Беше сама и бързаше, да се качи в скъпа марка автомобил, видимо и беше студено. Поздравления, Кубрат, ти си открил истинско съкровище в свят, в който това е меко казано трудно. Желая Ви семейно щастие, обичайте се и изградете от малката Ви сладурана – прекрасна госпожица“, пише потребителят.