Грозният език на участничките задмина даже боя в “Ергенът” / СНИМКИ

“Което не става с бой, става с много бой. И това не е агресия!”, “Гадина мръсна ниедна!” – такива реплики чуха зрителите на “Ергенът”. В романтичното риалити участничките развързаха езиците си и се обиждаха с очевидна злоба и агресия.

Нещо повече, една участничка – Теодора, издърпа косата на друга – Мони, напълно съзнателно. В отговор Мони я удари с чаша. bTV не показа физическия сблъсък, но в кадър се чу силен писък. Участничките в конфликта сами разказаха за боя зад кадър.

В дъното на враждата пък е дръзка кражба – някой е откраднал електронната везна на Мони. Тя е убедена, че това е някой от групичката на Елисавета, Габриела и Теодора. Те пък смятат, че нейното твърдение е такава тежка клевета, че отговорът с физическо насилие е оправдан.

Двете разказаха ситуацията и пред специалния гост на Евгени – звездата от първия сезон на “Ергенът” Алекс. В качеството си на психолог, тя обясни на Мони и Теодора, че не са за това в предаването. Евгени пък напусна разочарован срещата.

Засега няма знаци, че продукцията на bTV санкционира физическата агресия между участниците в “Ергенът”. Като паралел може да се посочи, че в друго риалити – “Фермата”, имаше изгонен участник заради това, че тупна по рамото участничка с пушка за пейнтбол.

В крайна сметка се разбра, че Габриела е скрила везната на Мони, по нейни думи – “да се гаврим с нея, да си правим майтапчета”.

Теодора напусна предаването снощи.

“За съжаление, нашето време свърши”, обяви Евгени.

“В приказките винаги побеждава доброто, но тук явно победи злото. Със сигурност за мен това ще бъде един голям урок! Надявам се повече да не го повторя”, обяви участничката. 

“Евгени не ми даде шанс да ме опознае. Ако ме беше опознал, щеше да разбере какъв човек съм. Той губи, не аз”, заяви още Теодора.