Жена си поръча супа в заведение в Перник, но когато поръчката дойде, шефката откачи, защото…

Случайни хора станаха свидетели на грозните сцени. 

Потребител на Фейсбук разказва за случка, която без съмнение отключва темата за липсата на човечност у нас. Действието се е развило в заведение за бързо хранене в Перник, което се намира в централната част на града.

Възрастна жена си е поръчала две пилешки супи и съответно са й дали два прибора, при положение, че жената е била сама. Тя си е взела супичките и ги е пресипала в две стъклени бурканчета, тогава е изхвърлила пластмасовите купички и лъжички. Това обаче е подразнило шефката на заведението, в което тогава е имало доста клиенти, уточнява Glasnews.bg.

Собственичката е започнала да крещи на възрастната жена и да й държи сметка.

“Започна да й прави коментари от сорта на “Само взимаш прибори и ги изхвърляш пред нас, ама нали вие пенсионерите сте много пестеливи!” Не беше удачно дори да й говори на “ти”, се посочва в анонимната публикация, споделена в социалната мрежа.

Възрастната жена се извинила на шефката, която й се развикала, но извинението не е било прието, а точно обратното – собственичката е продължила да крещи, а клиените в заведението са останали потресени.

“Пиша това, не за да ви занимавам с глупости, а да ви кажа, че това е поредния път, в който тази жена има отвратително отношение към клиентите си, които й изкарват прехраната! Не мисля, че беше коректно от нейна страна!!!”, с тези думи завършва публикацията.

В коментарите под поста Криси написа: “Аз също съм била свидетел на подобни ситуации в същото заведение за хранене, със същата жена!”.

Много от потребителите на Фейсбук са възмутени от случката и споделят, че клиентката има право да прави каквото си пожелае с приборите. Коментиращите са категорични, че подобно отношение е недопустимо.

“След като си ги е платила, има право да си прави каквото иска с тях. Да ги запази, да ги изхвърли и т.н. След като купиш дадено нещо, имаш свободата и правото да правиш каквото искаш с него. Не виждам реално за какво е това отношение. Изводът е, че следващия път жената ще си купи от друго място”, написа Едуина.

“Отивам да си поръчам сега няколко супички и ще направя същото, много силно се надявам да почне да ми вика!”, коментира Симеон.