Извънредна информация за Емил Боев, който изчезна в Перник, видян е в…

Два месеца се навършват днес от изчезването на младия мъж Емил Боев. Той потъна вдън земя след фестивала Сурва в Перник и оттогава няма следа от него.

Никой не се обажда, никой няма информация за Емил. Единственото, което ни е останало, е надеждата. Абсолютно мисля, че няма никаква причина за изчезването му. Няма никакви никакви следи, нямаме догадки, вече се изчерпахме от мислене какво може да се е случило.

Продължаваме да предлагаме парична сума от 100 000 лева за някой, който има информация, но няма и обаждания вече никакви, дори и подвеждаща информация, такава която не отговаря на действителността. Въпреки паричните сума никой не се обажда, каза за Нова Тв майката на Емил Иванка Стоянова.

Само снощи се обади жена, която каза, че е видяла с подобно описание момче, което било на Патриарха, но тя не го е снимала. Каза, че е бил дезориентиран, каза, че е ходил бос по средата на платното и тръгнал към Петте кьошета, но ние сме се обадили на полицията, за да съобщим, защото не са минали 24 часа, откакто тя го е видяла и ние няма как какво да изискваме, освен някой да е снимал, допълни Иванка.

МВР не го търсят качествено и продължаваме да имаме тези опасения, защото няма как да няма следа 61-ви ден. Аз съм потресена от отношението към нас, като родители и като семейство. Ние искахме да се прехвърли делото към Софийска градска прокуратура и чакаме и оттам, но вече един месец нямаме отговори от там. От полицията в Перник изобщо никога не са ни търсили. Подозирам, че Емил е изведен извън България, каза още Иванка Стоянова.