Лена Бориславова проговори за парапета и направи лично признание: На никого не пожелавам да е на мое място

Цената, която платих е личното ми пространство. Не съм се оттеглила, слязох от екран и използвах това, за да свърша много полезни неща за каузата на “Продължаваме промяната”. Това заяви Лена Бориславова в ефира на bTV. 

По думите ѝ тя е била обект на ударите срещу нея като жена, а не като политик, защото опонентите им са в политическа немощ. 

Що се отнася до песента на сценаристите на Слави Трифонов тя заяви, че на никого не пожелава да е на нейно място, когато я е чула. “Има си установен законов ред, без лоши чувства – ще видим какво ще реши съдът. Това не е първото дело срещу Телевизия 7/8, няма и да е първото спечелено дело”, категорична бе тя. 

Бориславова заяви още, че трябва да се дава пример, че независимо от атаките има по-важни неща от тях и щом имаш отбор, с който да ги направиш – то атаките не са важни. 

Запитана за кадрите ѝ с Кирил Петков от едно стълбище, тя заяви: Категорично заявявам, че отношенията ни с г-н Петков са изцяло служебни, а това е един грешен ъгъл, който бе използван за манипулации. 

Що се отнасят до критиките на Иван Христанов и на Александър Дунчев, тя заяви, че каузата на ПП е да увеличават отбора с компетентни хора, които могат да решават проблемите на държавата и на хората в нея. 

“ГЕРБ се държат така сякаш не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България. Те се опитват да боравят с метода на страха – говорят за криза, за хаос, за разруха. Ако погледнем цифрите – имаме 164 работни дни и успяхме да вдигнем пенсиите, успяхме да вкараме страната ни в положителна класация на ЕС. Убедена съм, че България се промени.

Явяваме се обединени на тези избори, за да довършим задачите, които сме си поставили. Ние сме тук, а не сме в държави, които се живее по-добре, защото вярваме, че спасението няма да дойде отвън, категорична е Лена Бориславова. 

За първи път, още в началото, социологическите агенции не могат да измерят подкрепата, която имаме. Нашето убеждение е, че ще бъдем първа политическа сила. Това са избори, които могат да променят следващото работещо правителство в България, отсече тя.