Номинирам г-н Грозев за Евровизия! Да използваме набраните газове в проект „наХални“

Българите печелим Оскар-и като за световно. Макар световно да не сме виждали от 1994 година, то ни държи влага и до днес. В светлината на тази влага смятам, че българският холивудски бум трябва да продължи с участие на господин Грозев в Евровизия

Инерцията трябва да се използва, набраните газове в двигателя трябва да ни изведат в следващата орбита. Излел е Дельо хайдутин с арфа и вокал би свършило работа. Речитативите са на мода, така че може господин Грозев да речитативства върху този лад. Дует с Бакалова не препоръчвам, защото вижте какво стана с Каризма. Тя на една страна, той- вляво. Проектът може да се нарече „наХални“ и да обединява щенията на българите за още повече световна слава, независимо как е придобита.

По-ексцентричните могат да предложат мюзикъл върху либретото с откраднатите кости на Чаплин, пак от българин. Ако г-н Грозев си постави мустачки ще му приляга ролята. Така ще прилича едновременно на двама души, които помним с мустачки. Единият е Чарли Чаплин. Водещ на Евровизия може да е Брендън Фрейзър, но без да маха костюма и макиажа си от филма Кит. За да китосаме положението, може на сцената да се подредят отломки от съветския паметник в София, или негови камуфлажни изображения. „Ето день победы“ леко да се прокрадва в музикалния фон.

Желая на проекта „наХални“ много успех и не забравяйте да ме извикате на сцената, като автор на идеен проект. Само аз не съм печелил Оскар или Евровизия тази седмица.

Евгени Минчев

/лорд на четири часа/