Бриджит Макрон на 70: Нищо няма да кажа

“Изчакайте 13-и април, когато навърша 70”, каза първата дама на Франция Брижит Макрон в свое скорошно интервю със списание “S”, визирайки многобройните материали, които знае, че ще излязат по повод рождения ѝ ден.

Макар този ден да мина, тя все още не е готова да говори за възрастта, която навършва, пише life.dir.bg.

“Няма да прочета нищо в този ден”, зарича се с ужас пред изданието.

Брижит, която има три деца от предишна своя връзка, от десетилетия си припомня 25-годишната разлика във възрастта между нея и съпруга ѝ, настоящия президент на Франция – Еманюел Макрон, с когото се срещат за първи път, когато той е ученик, а тя – учителка в частно училище в североизточната част на страната.

В очите на пресата любовта им е сензация, още откакто френският държавен глава се появи в общественото пространство – първо като министър, а след това и като кандидат за президент през 2016 г. Въпреки че оттогава насам техните близки отношения спечелиха дори и скептиците, интересът към двойката, която не спазва нормите, все така не стихва.

“Никога не съм парадирала с нашата връзка: тя съществува и не можеш да я обясниш”, казва г-жа Макрон, вниманието към която е все така голямо, както и в началото.

От офиса ѝ така и не издават как е отпразнувала първата дама на Франция.