НОВАТА?!? Благо Джизъса заби зъболекарката си, не излиза от клиниката на пандизчията Ванко 1 / СНИМКИ

Откакто Благой Георгиев сложи край на футболната си кариера, фокусът на медиите е върху личния му живот и модните му изцепки. Повод за особено много подигравки са изключително неестествените му зъби, правени преди години в Русия. 

Още с подписването на договора за влизането му в риалити формата “Сървайвър” той побърза да направи преглед в денталния център на Ванко 1 в Пловдив и да уговори условията по новия си тунинг. 

Тогава заваляха догадки дали не си прави естетична процедура, ботокс или венозни витаминозни вливки, като никой не допускаше, че Георгиев ще се раздели с изкуствената си захапка.

Сега д-р Нели Иванова – лицето на денталния център на Ванко 1, се е нагърбила с мисията да превърне най-идиотската усмивка в България в произведение на денталното изкуство.

Именно тя е блондинката, с която Георгиев е неразделен, откакто се е завърнал от Доминикана. В светските среди вече обикалят слухове, че докторката може да се упражнява над Благо и в свободното си време.

Той веднага се отправи към Пловдив, където “заживя” през последните дни, с цел час по-скоро да се сдобие с нова циркониева усмивка. 

Работата върху него била буквално денонощна, тъй като клиниката от скоро отвори и своя “Спешен център” – 24/7. Досегашните му зъби вече са в историята, демонтирани от екипа за отрицателно време.

Всички сме изключително любопитни за крайния резултат, който екс футболистът скоро ще ни покаже, а друг любопитен факт е и каква е сумата, която Благо ще брои за най-актуалната стоматологична услуга в клиниката. Сред пациентите й са много фолк изпълнители и най-красивите родни миски за всички времена.

lupa.bg