“Карат си и си дишат балони”: Замесиха името на известен певец в притеснителна случка /ВИДЕО

За притеснителен сигнал алармира Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики в своя профил във Facebook.

Тя споделя видео, на което се вижда шофиращ водач, който използва балон по време на движение. Пред него се вижда и кола, която е празнично украсена, а ситуацията е заснета от пътник в лекия автомобил. Случката е споделена и в социалните мрежи , като се появяват и непотвърдени съмнения, че водачът е публична личност.

“Дам, карат си и си дишат балони”, описва случката Русинова. “В сигнала, който ми е изпратен се посочва, че това е певецът Александър Робов”, добавя Русинова. По време на краткото клипче лицето на водача не се вижда.

“Не зная дали това момче си дава сметка какво може да причини на себе си, на родителите си и на околните, ако катастрофира”, коментира тя.

Вижте целия сигнал на Русинова, която описва ситуацията:

“Дам, карат си и си дишат балони. Велики са! Браво! В сигнала, който ми е изпратен се посочва, че това е певецът Александър Робов.
Дано балоните Ви помогнат, когато убиете някого…
Не зная дали това момче си дава сметка какво може да причини на себе си, на родителите си и на околните, ако катастрофира”.

Припомняме, че преди броени дни лек автомобил катастрофира на Северната скоростната тангента, в посока Пловдив. Един от автомобилите се беше обърнал по таван, а от него бяха изпадали голямо количество балони и вещества в бутилка.

Доктор Цветислава Гълабова коментира ситуцията с използването на райски газ от младежи. „Райският газ кара да се чувстваш безсмъртен“, заяви тя.

По думите й райският газ се използва с медицински цели при контролирана среда, но е много опасен, когато се използва неконтролируемо.

От GlasNews сме готови да споделим позицията на Александър Робов, чието име е замесено в сигнала, споделен от Диана Русинова.

Глас нюзбг