Безумно нагла клиентка измами магазинерка, тръгна си с покупките, без да ги плати и остави бонбон за “почерпка”

Специално до дамата, която току-що избяга от хранителния магазин срещу басейн Приморски и не си плати покупките… Ако не дойдете до края на тази вечер, в утрешния ден ще бъде предаден записът от камерите в полицията.

Това написа варненка във Фейсбук, видя Varna24.bg. Ето какво още пише “опарената” от нелоялна клиентка жена, публикуваме го без редакторска намеса:

П.с. Събититето се разви по следния начин. Една приятна дама си напазарува и на касата ми каза, че е паркирала отстрани и си е забравила протмонето в колата, при което аз и казах, че няма проблем и ще изчакам, тя не спираше да повтаря, че ще се върне след две минути… Имаше опашка, тъй като когато децата приключат с тренировката влизат на куп в магазина. Грешката си е изцяло моя, че съм се разсеяла и не съм разбрала, че си е взела торбата при излизане от магазина.

Посланието ми, към Вас е че постъпката ви е много грозна и не ви придава чест. Аз ще платя вашата сметка, но и вие ще си понесете последвстията за кражба, както си му е по реда. Бонбонката, която съм снимала ми е почерпка от въпросната госпожа, защото уж имала рожден ден“.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!