Глория бясна: Как не ви е срам, имате ли капка мозък в тия глави?

Кралицата на попфолк музиката Глория е бясна на публикации е медиите, които забърлаха името ѝ по отношение на това колко пъти тя прави секс със своята половинка.

Ето какво написа тя във фейсбук профила си.

Кои сте вие да се бъркате в животите на хората и да измисляте гнусотии ? Затова толкова популярни хора напускат тази държава, аз и моите близки ще сме следващите! Дано сте щастливи сега!

Феновете се произнесоха в нейна защита:

Ако имаш младо – гадже измислят гнусотии, ако е богат – материалистка си, ако е беден – използва те… Непрекъснато се бъркат в живота на хората…  Жалки същества, които не виждат по-далеч от носа си…. Без никаква стойност… Не мога да ги нарека и журналисти, щом са неспособни и работата им е да измислят жалки статии…

Ти си прекрасна, не им обръщай внимание, знаеш коя си, знаеш какво е в къщата ти, цениш стойностните отношения в семейството ти (личи си отдалеч, колко сте прекрасни и ти и дъщеря ти)

Идиоти винаги е имало. Не им се връзвайте. Завиждат, защото сте красива и успешна жена. Трябва да сте горда, а на такива мишоци стъпвайте по главите.

Злобата няма предел, няма скрупули и срам! Измислиците и клюките са приоритетни занимания на комплексарите и дребните души. Тази помия ни залива отвсякъде! Да, долно е, гнусно е, обидно е! И не знам колко над нещата трябва да е човек, за да не се впечатлява от всичко това. Мисля, че е невъзможно…

 Човек си нормално е да ти стане тежко,просто си кажи,Аз съм щастлива !!!Другите не са важни!Имаш истински фенове,които ценят таланта Ти,това е важното!!! Ние сме с теб!!!

СТандарт