Публикуваха 10 000 скандални снимки от лаптопа на сина на Джо Байдън, ето какво има в тях

Близо 10 000 снимки от лаптопа на Хънтър Байдън – сина на действащия президент на САЩ Джо Байдън – бяха публикувани на специално изработен сайт с домейна „BidenLaptopMedia.com”, който цели да демонстрира какви всъщност са идеалите на Първото семейство, което управлява от Белия дом вече трета година. Заради огромният интерес сайтът към момента не работи, тъй като сървърите не могат да понесат огромния трафик.

Уебстраницата, чието създаване е отнело няколко месеца, е плод на труда на бившия съветник на Доналд Тръмп Гарет Зиглър, който е работил и като съветник по икономика на Питър Наваро.

Скандалните разкрития от лаптопа на Хънтър Байдън не са новина. Те за пръв път се появиха преди повече от година, след като синът на президента наивно даде устройството си за поправка в сервиз, без да изтрие личните си данни от него или поне да ги скрие. Още тогава, както и сега, става ясно, че въпросният е доста объркана личност, която не се свени от това, че плаща на проститутки, пуши крек и трева, взима кокаин и няма срам от голото си тяло. От тогава до сега малко са медиите извън алтернативните, които изобщо подхващат темата за фотосите и данните на лаптопа, което би следвало да говори много за това кой в действителност управлява новинарските канали в САЩ.

„Ако американците искат действително да разберат какво се случва в сем. Байдънови, ще могат да получат отговори на много от въпросите си. Отне ни месеци да компилираме настоящия архив. Минахме през всяка снимка – около 10 000 на брой, за да редактираме гениталиите. Единственото, което целим е истината и прозрачността“, каза Гарет Зиглър в свое изявление.

В сайта, освен снимки, има още: имейли, доклади за подозрителна дейност в интернет, данни за оказване на влияние, дневникът на Ашли Байдън, в който има повече от подозрителни изречения и абзаци, както и много лични данни.

Така например на сайта има снимки на Хънтър Байдън, гушнат чисто гол с тогавашната си приятелка Зоуи Кастан през 2018 г. Друга снимка, на която се вижда палитра от наркотици, поставени на маса заедно с ползван кондом, е била изпратена в текстово съобщение и лична дискусия на Хънтър с вдовицата на сина му Хейли Байдън. Има и редица снимки с „обратна връзка“ от нея – основно голи.

Флагман

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!