Нови разкрития за трагедията с мъртвата красива учителка в Приморско, предната вечер е била на дискотека

В Приморско около 22,00 часа на 23 август на ул. “Лагуна“ в паркирано “Рено” е открита мъртва млада жена. Извършен е оглед на местопроизшествието. Тялото на 33-годишната жена е било в напреднал стадий на разлагане.

“Няма травматични увреждания, няма данни за насилие. Докарана бе в трупно разложение и сме назначили всички необходими проби. Като излязат, ще стане ясна причината за смъртта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от насилие обаче няма”.

Това каза съдебната лекарка д- р Галина Милева.

Според криминалисти, допълнителните резултати от взетите от тялото проби, ще докажат и дали не приела наркотици, макар, че това е малко вероятно. Вечерта преди да бъде открита е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с приятели в Несебър, но мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско.

Адриана Стойнова е намерена на задната седалка. Полицията е иззела записи от камерите на няколко хотела, разположени в близост. Представителите на министерството на вътрешните работи искат да разберат дали в колата е имало втори човек.

В секундите преди самото паркиране жената е била сама в колата, твърди Plovdiv24.bg. Какво е станало след паркирането и защо е открита на задната седалка – това ще разследват тепърва от МВР.

За последно въпросното рено е било в движение в понеделник, 21 август. Тогава е било паркирано, а смъртта е констатирана след три дни – късно в сряда вечерта. Открита е от охранители на един от близките хотели, които незабавно са извикали и полиция.


По улицата, на която е стояла колата, ежедневно минават стотици туристи, част от които със сигурност са минали на метри от лекия автомобил, но явно не са забелязали, че вътре има неподвижен човек.

Сигналът за изчезналата жена е подаден от нейната майка. Няколко дни по-рано тя е посетила полицейския участък в Приморско.

Обяснила на униформените, че дъщеря ѝ тръгнала от Пазарджик към курортното градче с личния си автомобил. Търсила информация за нея, защото нямала връзка с нея.

Установено е, че тялото, намерено в паркирания автомобила, е на издирваната жена. Тя е на 33 години и работела като учителка.

От ОД на МВР в Бургас съобщават още, че по трупа не са открити следи от насилие. Разследващите работят по няколко версии.