Сапаревският Рамбо се видя в чудо на морето, жени го гонят по плажа и не спират да се кръстят / СНИМКИ

Българският двойник на холивудската екшън звезда Силвестър Сталоун – Бисер Станоев-Рамбо, бе един от забележителните гости на традиционния събор за Голяма Богородица в родното му село Сапарево, община Сапарева баня, пише struma.bg.

Той дойде със семейството и както се полага на истински холивудски двойник,  пристигна не с каква да е кола, а с американска лимузина, която за него е запазена марка от вече 20 години.

За секунди Бисер бе наобиколен от многобройните си приятели от детинство, сред които полицаят Йордан Ковачев и адашът му Йордан Вучков, които много му се зарадваха и веднага започнаха да се шегуват как я кара с тази връхлетяла го известност.

Въпреки че сапаревският Рамбо е значително по-млада версия на действителния Рамбо, много хора продължават да го бъркат с екшън героя, който преди време снима в България филма „Непобедимите”.  

Бисер е от сапаревския род Станоеви, от години живее със съпругата си и двете си деца в Самоков, където работи като автомонтьор и е изключително запален по американските марки автомобили.

Ето какво сподели Йордан Вучков, който заедно с  Бисер семейно са летували и наскоро са се върнали от българското Черноморие:

„Накъдето и да мръднем на плажа, тичаха към Бисер с фланелки, шапки, да им дава автографи. В чудо се видяхме, а няколко български фенки се прекръстиха с думите: „Мили, Боже! Къде така хубаво се научихте да говорите български?”. Въпреки че на всички обяснихме, че Бисер е двойник на Силвестър  Сталоун, те не се отказаха от автографа, защото дори и като двойник има колекционерска стойност”.

Бисер сподели, че почти всяка Голяма Богородица  идва със семейството си в родното Сапарево и се качва на Паничище и на езерата, където еуфорията на туристите, които го срещат, също е обичайна.

„Добре, че с жената нямам проблеми с тази известност, а от дете живея с тази слава и се чудя едно – аз  съм значително по-млад от Рамбо, но явно визуалната прилика е толкова силна, че феновете не се замислят, че съм много млада версия на Рамбо, чиято съдба е близка до моята. Да съм двойник на звезда явно ми е съдба по рождение”, добвя той.

Блиц