Никола Минчев от ПП се хили на репликата на Вежди за „ку**ите“! Не е ли редно и той да се извини?

Зам.-председателят на парламента Никола Минчев не изглежда да е особено възмутен от репликата на Вежди Рашидов „Всички курви се събудиха сега, за да се сетят, че преди 15 години са изнасилвани“, казана днес в Народното събрание. На снимката, направена точно в този момент, дори се вижда, че младия юрист се разхилва на забележката на бившия министър на културата.

Поведението на зам.-шефа на парламента рязко контрастира на хаоса, вълненията и възмущенията във „Фейсбук“ на съпартийците му от „Продължаваме промяната“.

Рашидов помисли, че е изключил микрофона си, но всъщност репликите му се чуха ясно и предизвикаха остри реакции. Извинението на бившия председател на парламента бе разпространено от пресцентъра на ГЕРБ малко по-късно днес: „Извинявам се за изречените от мен думи днес по време на почивката на пленарното заседание. Давам си сметка, че използваният от мен език е недопустим, особено в настоящия дебат и момент. Още веднъж моля за извинение пред цялото българско общество и всички жертви на насилие“.

Защо обаче Никола Минчев от ПП-ДБ не реагира на момента и не направи забележка на хлевоустия си колега, а избухна в смях от чутото? И не е ли редно и той да поднесе извиненията си, питат се депутати от ГЕРБ.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!