Такъв ужас България не помни: 36-годишният Николай заля с бензин жена си и 2-годишното им дете, последва ад…

Брутален случай на домашно насилие от тази сутрин за малко не приключи с три смъртни случая, единият от които на 2-годишно дете. 36-годишният Николай Иванов заля с бензин жена си и собствения си син и за малко не ги изгори живи.

Нападението е от Сливен и е станало, докато 33-годишната жена кара детето си на ясла, разказаха ексклузивно за Флагман.бг свидетели. 

Тази сутрин, малко след 7 ч. сутринта, младата жена, чиито инициали са И.К. (няма да съобщим името й, тъй като се страхува за живота си), качила детето в колата си и тръгнала към детската градина. Няколко минути след това бившият й приятел, баща на детето, с когото не са заедно от няколко месеца, изскочил пред колата ѝ.

Стресната, И. К., спряла рязко. Той влязъл в автомобила и започнал да им крещи. Агресивният Николай извадил 2-литрова бутилка, пълна с бензин, и залял възлюбената си, разпръснал горивната течност и към задната седалка, където седял синът му. Изкарал и запалка.

„Ще ви запаля, ще ви убия!“, крещял обезумелият мъж.

Детските писъци огласили улицата, през която по това време минавали много хора, но на помощ се притекъл само един човек – млад мъж, който успял да отскубне от ръцете му запалката и се обадил на тел. 112. Дошлите на място полицаи задържали мъжа за 24 часа. 

И.К. вече е подала жалба срещу нападателя си, който всъщност от един месец имал ограничителна заповед да не доближава бившата си приятелка и сина им. 

Николай е от сливенското село Самуилово, има богато криминално минало. Той е осъждан за кражби, а в момента срещу него тече друго производство – за шофиране след употреба на наркотични вещества. Защо обаче е на свобода – не е ясно. 

Екип на Флагман.бг успя да открие жертвата, както и адвоката й. Преди минути 33-годишната И.К. излезе от разпит в ОДМВР-Сливен. Очаквайте ексклузивния й разказ !

Флагман
 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!