Стана ясно кой е мъжът, пребил жена си в Бобов дол пред детето им, ето какво е станало преди това

39-годишният Найден А., който преди дни преби жестоко жена си пред очите на 13-годишната им дъщеря в Бобов дол, е установен и задържан в София.

На 10 март в семейното жилище в гр. Бобов дол съпругът е пребил жена си Т.А., а районната прокуратура образува досъдебно производство за телесна повреда в условия на домашно насилие. Пострадалата е разпитана. 

Майката на мъжа обаче каза, че той е бил предизвикан от съпругата си и преди да ѝ посегне тя е опитала да го наръга с нож, съобщава БНТ.

Припомняме, че видеоклип, показващ как мъж удря и блъска главата на жена си в стена, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи.

Клипът е заснет в Бобов дол от 13-годишното детето на жертвата и насилника. Момичето снимало бруталната сцена с цел да помогне на майка си. 

То изпратило кадрите на баба си Спаска Цветкова веднага след заснемането им, а тя ги публикувала в социалните мрежи.

От МВР днес заявиха, че е образувано досъдебно производство в РУ на МВР-Бобов дол. То е за упражнено домашно насилие.

Ужасената Цветкова качила клипа в групата “Забелязано в Бобовдол”, търсейки подкрепа и с цел да се даде гласност, за да не бъде потулен случаят. Видеото предизвика стотици коментари.

Сред тях има и такива, които осъждат Цветкова, че е качила бруталния клип във Фейсбук, за да излага семейството на дъщеря си. Други са втрещени от видяното и апелират органите на реда да вземат спешни мерки срещу побойника, докато не е станало късно. Най-страшното е, че действието се развива пред очите на детето и със сигурност ще нанесе страшна травма върху психиката му.