Неочакван обрат: Младоженец откри след сватбата, че жена му всъщност е мъж / СНИМКИ

Индонезийски младоженец откри, че булката му всъщност е мъж, дванадесет дни след сватбата им.

26-годишният мъж, назован само като АК, се запознал със съпругата си Адинда Канза, също на 26 години, в Instagram през 2023 г. и двойката се срещала лично в продължение на година, след като си допаднали онлайн.

По време на личните им срещи Адинда носела традиционен мюсюлмански никаб, който покривал цялото ѝ лице – което според съобщенията АК приемал като знак за нейната преданост към исляма.

Двойката решава да се ожени и избира малка церемония в дома на AK, след като Адинда му казва, че вече няма семейство.

Според South China Morning Post обаче скоро след сключване на брака на 12 април АК започнал да подозира новата си съпруга, тъй като тя избягвала интимните отношения, като му казвала, че има менструация или че не се чувства добре.

'); break case width < 728: document.write(''); break default: document.write(''); break }

АК казва, че Адинда отказва да говори със семейството му и продължава да носи никаб вкъщи, така че той проследява предишния ѝ адрес 12 дни след сватбата им – и с изненада открива, че родителите ѝ са живи и здрави там.

Родителите на Адинда разкрили, че съпругата на AK всъщност е мъж, идентифициран като ESH, който започнал да се преоблича през 2020 г.

Те също така заявиха, че не са знаели, че синът им има връзка, камо ли да е женен.

От полицията заявиха, че Адинда се е държала като жена и е имала женски глас, като добавиха: „Ако погледнете сватбените им снимки, Адинда изглежда точно като истинска жена.



Освен това има нежен глас и тон, така че нямаше никакво подозрение, че е жена“.

ESH вече е арестуван от полицията и им е казал, че е възнамерявал да се ожени за AK, за да открадне пари на семейството му, според съобщения в местните медии.

Срещу него са повдигнати обвинения в измама, които могат да го вкарат зад решетките за срок до четири години.

Полицията предполага, че ESH е обичал да се преструва на жена, докато се е срещал с мъже. Разкрито е също, че предполагаемият измамник преди това се е срещал с жени.

Разследването е в ход.

Превод: GlasNews

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!