Пак станаха за смях: Мрежата се гаври за торбите с шпек и лютеница на ПП-ДБ и лика на Христо Иванов

“Промяната” и ДБ пак станаха за смях. Не им е за първи път, няма да им е и за последен. Но след поредната пиарска изцепка с предизборните торби с лютеница, шпек и брошурки с лика на Христо Иванов, мрежата ги погна с безпощадни и точни коментари.

Ето някои от тях:

'); break case width < 728: document.write(''); break default: document.write(''); break }

“Не знам това монтаж ли е или е факт, но се е получила неочаквано добра комбинация. Върховният ШПЕК на Съдебната рИформа….има и лютеница. А едно време БКП-то раздаваше някакви се кебапчета…Комунисти. Друго си е либералното мислене-лъскава партийна торбичка за многократно ползване в супера, опаковани нещата, цветни. Бравос. Да бяхте сложили и по една бутилка ракия..Ама явно КЕШ-ът е стигнал само за ШПЕК-а. Шпекът за един мирен либерален свят!”

“Питам те, избирателю, за една торба с два пакета, с изтекъл срок продукти, едно парче сух шпек и флаер с мазната физиономия на Бойкикев ли ще те убеди да гласуваш за тях? Подигравка с нас избирателите от една самозабравила се клика от шарлатани. Пълни политически отрепки. Никога повече ПП и ДБ!”.

Димитър Шивиков

“Това че умните и красивите са способни да сложат в една агитационна торбичка мазната мутра на “бащата на Конституцията” Христо Иванов заедно със сух шпек и локум не ме изненадва. Тежките наркотици от рано сутрин, раждат всякакви импровизации.
Но това, че пред Народния театър в София раздават шпек Бургас го приемам като обида.
Толкова ли не ви стигна кеша да си поръчвате сух шпек “София 1000” или “На Асен мечтата”, а трябва да обиждате прекрасния ни град с вашите жалки простотии..”.

Георги Маринчев

ПИК