Фейсбук завря след пускането на новите коли на МВР: Някой някъде е прибрал много пари в шкафчето

Вчера социалните мрежи избухнаха срещу новите коли на пътна полиция. Ето какво написа Nikolay Todoroff на стената си:

“С “Капачки за Бъдеще” събираме с години капачки, кенове, бутилки… за да съберем пари за детска линейка, хеликоптер, кувьози, за да помогнем, защото няма достатъчно бюджетни средства отделени за тях. Междувременно бюджетните средства”.

'); break case width < 728: document.write(''); break default: document.write(''); break }

“Полицията има нужда от нов имидж, униформи, технологии, камери, образование и т.н. Но, това трябваше да се направи, след жестоки реформи, чистка, преструктуриране на цялото ни МВР и освобождаване от зависимостите. С идеално прозрачен и чист процес на закупуване на автомобилите… В този си вид, без да съм се интересувал грам от поръчката, мога да кажа, че това е една поръчка, за която някой някъде е прибрал много пари в шкафчето. А дори и да не е така, в което не вярвам, само факта, че ме кара да се съмнявам, е достатъчен, за да се каже, че не им е сега моментът. Няма лошо в това, че са закупили хубави возила, проблема както вече казах е другаде”, коментира потребител на фейсбук. 

“Нито колите на КАТ, нито линейките на Бърза помощ правят и двете служби адекватни. Без качествен личен състав в МВР и без кадърен персонал и изобщо налични лекари, а още по-малко налични медицински сестри, всички тези МПС-та са куп ламарина за няколко милиона лв (нищо, в сравнение с боюджетите им)”, коментира друг потребител.

Лупа бг