Двойка пенсионери от Дупница трогна цял град с постъпката си

Двойка пенсионери трогнаха цяла Дупница с действията си. Баба Елена и дядо Васил са открили загубено портмоне и без никакво забавяне са го предали в полицията.

През цялото време дядото, който е диабетик, се притеснявал дали нещо не липсва от порфейла на жената, но за щастие всичко било наред.

Собственичката на загубена вещ е задължена на възрастната двойка, която може само да е пример за по-младите поколения.

“Искам да изкажа огромната си благодарност към семейство Елена и Васил Васеви, както и към дежурния полицай в Районно управление-Дупница Стефан Попов. Днес докато съм тичала по задачи, незнайно в кой момент, съм изгубила портмонето си с пари и документи.

Баба Елена го намерила и заедно с нейния съпруг го занесли в РУ-Дупница. Полицай Стефан Попов се свърза с мен, а семейството ме чакаше във фоайето. Двамата държаха да се уверят, че всичко е непокътнато. Дядо Васил е диабетик, който истински се притесняваше да не би нещо да липсва.Двамата с баба Елена бяха най-щастливите хора, когато им казах, че всичко е вътре и недокоснато…На този свят има такива добри ЧОВЕЦИ!”, категорична е Надя Димитрова.

Стотици потребители поздравиха баба ЕЛена и дядо Васил в мрежата.

“Вярвам, че има много добри и сърдечни хора. Дано има и все повече. Да бъдат здрави и Бог да ги благослови за добрината”, пише Елина З.

“Даа, има все още такива хора! Да бъдат здрави и съм сигурна, че успешно са продължили доброто чрез възпитанието на децата им!”, добавя Галина С.

Глас нюз бг

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!