Вижте неподкупната красавица Мария Филипова, която Черепа опитал да изнасили в кабинета й! СНИМКИ

Неподкупната висша държавна сановничка, станала жертва на опит за изнасилване от Черепа в кабинета си като шеф на Комисията по хазарта се оказа невероятна красавица.

Съдът цитира и показания на бивша председателка на Държавната комисия по хазарта – Мария Филипова, която твърди, че след като отказала на Божков да изпълнява негови поръчки, той направил опит да я изнасили, съобщава БНТ.

В момента Мария Филиповa е заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Надзор на инвестиционната дейност“на Комисията за финансов надзор.

На сайта на КФН е публикувана и част от нейната биография:

Мария Филипова е магистър от Университет за национално и световно стопанство в София, специалност “Право“ с множество следдипломни квалификации и специализации в областта на банковото дело и финансите.


Мария Филипова е с над 10 годишен опит в правната сфера, предпоставка да притежава широки познания и опит в анализирането, проучването и предприемането на дейности относно новоприети регулации, оптимизиране на съществуващите закони и подобряване на административните процедури.


Професионалната си експертиза развива в различни организации като Държавна комисия по хазарта, Агенция по вписванията, Агенция за приватизация и следправатизационен контрол и др. Работила е и в Министерство на правосъдието, където е била част от екипа, който изготвя и подготвя внасянето в Министерски съвет на проект за нов Наказателен кодекс. В дирекция „Правна“ на Министерство на финансите участва в изготвяне на становища по правни въпроси в областта на публичните финанси, изготвяне на проекти на актове, свързани със съставянето, изпълнението и отчитането на държавния бюджет.


В годината преди да поеме позицията на заместник-председател на КФН, управление „Надзор на инвестиционната дейност“, г-жа Филипова е председател на Държавна комисия по хазарта, осъществяваща държавния надзор върху хазарта. По време на председателството си в Комисията по хазарта, Мария Филипова осъществява контрол върху цялостната дейност, ръководи, координира и контролира изпълнението на функциите на администрацията. Явно точно тогава е станал сакатлъка на Черепа с дамата, определен като опит за изнасилване.

bnews.bg

Валентин Георгиев

Recent Posts

Евростат: 44% от българите не могат да си позволят едноседмична почивка

България заема второ място след Румъния сред страните в Европейския съюз по фактора "Неспособност на…

28 mins ago

Блъснаха с електрическа тротинетка ученик в София и го оставиха да лежи на пътя

Миналата седмица София стана сцена на тревожен инцидент, когато деветокласникът Матей бе блъснат от електрическа тротинетка посред…

51 mins ago

Обявиха правилата за гледане на кучета и котки в блоковете: 500 лева глоба за това нарушение

Стотици хиляди българи гледат домашни животни в блоковете. Това често дразни съседите и един от…

14 hours ago

35-годишен българин, работещ в Северна Ирландия, изчезна мистериозно в София

35-годишен българин, работещ в Северна Ирландия, е изчезнал мистериозно. За това алармира майката на Димитър…

14 hours ago

Агресия на плажа: Мъж се нахвърли да бие спасител, който му свирел да излиза от морето

Бургаски спасители апелират от догодина да има плажна полиция.  Причината- зачестяват случаите на агресия към…

16 hours ago

Киев настоятелно към Монголия: Арестувайте Владимир Путин и го предайте в Хага

Киев призова Монголия да задържи президента на Русия Владимир Путин, съгласно заповедта за арест, издадена…

16 hours ago