Софка отмени сватбата на Лоренцо, булката се оказала…

Животът на Софи Маринова винаги е бил пъстър и досущ на някой турски или индийски сериал. Няма нужда да припомняме през какви неща е минала известната певица до момента, но сега преживява нов обрат.

Всеизвестен факт е, че певицата вдига много шумен и скъп годеж на сина си Лоренцо. Сайтът Блиц твърди, че сватба няма да има.

И Лоренцо по подобие на майка си започва с драмите и прибързаните решения. Цялата рода на Софи Маринова е разочарована от кандидат-снахата.

Момчето на мама

Софи обяснила, че избраницата на сина й търсела само парите му и това довело до скандалната раздяла. Лоренцо не бил на себе си от случилото се, тъй като наистина се бил влюбил и искал да създаде вече семейство.

Той дори се бил примирил с факта, че момичето ще е с него заради пари и факта, че майка му е най-известната певица у нас.

Но изглежда девойката се е заблуждавала, че може да живее по този начин и бързо след годежа е осъзнала, че няма да издържи да бъде жена на Лоренцо и си събрала нещата от дома на певицата.

Сега Софи трябва да звъни на всички, на които е изпратила покана за сватбата на 25 ноември, която няма да се състои. Пък знае ли човек, може и той като майка си, да размисли и да поднесе поредна изненада, като си прибере момичето отново.

Блиц, Лупа бг

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Валентин Георгиев

Recent Posts

Робърт Ф. Кенеди-младши официално оттегли кандидатурата си и подкрепи Тръмп срещу Харис

Независимият кандидат-президент Робърт Ф. Кенеди-младши обяви, че подкрепя републиканеца Доналд Тръмп за изборите в САЩ,…

12 hours ago

“Тему” и “Шейн” пръснаха Еконт и Спиди и заляха България с рокли за 2 лева, автоматите на самообслужване са препълнени / СНИМКИ

Тоталната доминация на платформите "Тему" и "Шейн", които за по-малко от 18 месеца се превърнаха…

14 hours ago

Влак като рикша: Разказ на пътничка в композицията, бутана от хора / ВИДЕО

Продължение на историята за необичайния инцидент, случил се на влака по линията Пловдив - Димитровград.…

15 hours ago

Огромна трагедия у съседите: Десет са вече жертвите след потъването на лодка в река Дрина, сред тях е и бебе

Бебе е сред най-малко десетте души, които се удавиха, след като лодка с мигранти се…

15 hours ago