„Мамо, жив съм”: Майка получава обаждане от сина си, докато го погребват / СНИМКИ

За една майка от Хондурас най-трагичният ден в живота ѝ се оказва и най-щастливият. Вилма Фуентес не може да повярва, че 14-годишният ѝ син е жив. Тя получава известие от него в деня, в който оплаква тялото му в ковчег, съобщават местните медии.

Семейството вярвало, че Осман е бил брутално убит. На 15 октомври близките на момчето получили обаждане от органите на реда, че тялото му е намерено в родния му град Ла Ентрада, близо до границата с Гватемала. Тялото било с множество огнестрелни рани по главата и шията, а лицето –  силно обезобразено.

Въпреки че не били открити особени характеристики, членовете на семейството идентифицират убитото момче като Осман Адонай Урбина. Белег от изгаряне на ръката на жертвата ги убедил, че това е именно той. След това полицията освобождава тялото. Така близките на Осман могат да се сбогуват с него.

Докато семейството е в дълбок траур и се събира на бдение пред ковчега на момчето, изведнъж се оказва, че то е живо. Телефонът на опечалената майка извънял, а от другата страна се чул гласът на Осман с думите „Здрасти, аз съм и въобще не съм мъртъв. Жив съм, мамо“.

Опечалената жена не можела да повярва и помислила, че е шега. Тогава Осман се свързал с нея и чрез видеовръзка.

На екрана се появило щастливото и сияещо лице на момчето. Оказало се, че той се намира на границата между Гватемала и Мексико, а траурната церемония веднага била прекъсната.

Седмици по-рано Осман заминал за САЩ, а мъртвото момче се оказало друг изчезнал тийнейджър – 15-годишният Джими Сармиенто.

„Истината е, че си приличат. Почистихме и оплакахме тялото, но се оказа, че това не е синът ми. Бяхме объркани, полицията – също”, посочва Вилма Фуентес.

Глас нюз бг

Валентин Георгиев

Recent Posts

“Метео Балканс” биха тревога: Идва “Царево 2” с 400 литра на квадрат и възможна евакуация

Изключително тревожно предупреждение направиха синоптиците любители от Метео Балканс. През следващите 48 часа, синоптичната обстановка…

41 mins ago

СКОК ОТ СТРАТОСФЕРАТА

На 28 август 1966 година военният парашутист Чавдар Джуров, син на министъра на народната отбрана,…

57 mins ago

Всички собственици на жилища са уведомени за срока за нотариалните актове в кадастъра

ИМА ЛИ ГЛОБИ ЗА НЕПРЕДОСТАВЯНЕ НА НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ? Това е един най-често задаваните въпроси до…

1 hour ago

Певицата Диона след скандала: Явно аз съм проблемът на държавата, много засегнали се моралисти

"Поради огромните нападки срещу мен, реших днес да докажа и покажа позицията си по въпроса.…

2 hours ago

Емил Василев: Созопол вече е напълно унищожен град

Созопол е напълно унищожен град.  Аз съм от едно поколение, което помни как от Харманите…

3 hours ago

Предават Павел Дуров на съд, брат му също ще бъде арестуван

Френско-руският милиардер Павел Дуров, шефът на платформата за криптирани съобщения Telegram напусна полицейския арест и…

3 hours ago