След телевизията, Деси Стоянова обяви новото си работно място

Дългогодишната водеща на „Преди обед“ Деси Стоянова, която напусна телевизията, започва да преподава в академия. Това  става ясно от новините на компанията “Телерик”. Талантливата журналистка ще води собствен курс за поведение и правоговор пред камера.

Преди да започне това обаче, Деси изкарва с двамата си близнаци прекрасна ваканция по Българското Черноморие. Тя вече е хванала тен, а по инстаграма ѝ личи, че се забавлява перфектно с летните коктейли. Стоянова признава, че е пълна с нови планове за есента, които на този етап изключват работата й в медиа.

SafeNews припомня, че се разкри се кой сменя Деси Стоянова в „Преди обед“ след напускането ѝ от култовото предаване. В пространството се спряга името на една позабравена водеща, за която мненията на зрителите се оказаха в двете крайности.

Подборът ще е много прецизен, за да не пада рейтинга на предаването, което се случи с напускането на Сашо Кадиев.

Заместникът му Петър Дочев така и не успя да привлече внимание към себе си и да стане интересен на публиката. Деси бе тази, която поддържаше зрителското внимание.

В пространството се спряга името на една позабравена водеща – Венета Райкова.
Според нейни фенове тя е единствената, която може да бъде конкуренция на Гала.

Дали ще успеят да привлекат успешната писателка, която се изпокри от хорското внимание не е ясно, но мненията на хората за нея се оказаха в двете крайности.

Източник: lupa

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!