Мистерията се разплита: Огласиха какво се случило в последните дни и часове на починалата Биляна

Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна Юлианова, която избяга от мъжа и децата си, за да посегне на живота си, твърди „Телеграф“.

Тя е била пазена, защото семейството й е имало подозрение, че страда от психически проблеми и може да се самоубие. За нещастие това се случи часове след като бе обявена за издирване.

Биляна Юлианова е намерена в двора на Румънската църква на ул. „Княз Борис I“ 152 в София.

Тревога превзела дните й

„Намерили са я в двора на Румънската църква. Всички сме шокирани. Самоубила се е. В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея. Пращахме хора да я пазят, беше наета специално и жена, защото не смеехме да я оставим сама. Мъжът й Мартин е известен футболен съдия.

Той е бил в командировка и тя се е възползвала. Аз съм я виждал и в последния месец тя реално имаше нужда от хоспитализация. Търсихме психиатри да и помогнат. Изпадна в някаква следродилна депресия. Не знаем какво е.

С първото дете няма този проблем. Второто е на 5 месеца, с него изпадна“, обясни близък на семейството, посочил телефона си за връзка в случай на издирването на жената.

По първоначални данни жената се е хвърлила от 7-я етаж на сграда, която граничи с църквата, и се е строполила в двора на храма.

Психически проблеми

„Не мога да кажа, че е луда. Защото тя си гледаше безупречно децата. Но нещо се отключи в един момент и не беше същата. Почнахме да говорим с нея, но проблемът се задълбочи. Не е лесно да кажеш на една жена, че трябва да ходи на психиатър. Явно трябваше институциите да реагират по-бързо, но не го направиха и я изпуснахме“, коментира още мъжът.

Юлианова е успяла да избяга от Центъра за психично здраве “Проф. Н. Шипковенски”. Именно оттам първи подали сигнала за изчезването й, след като сестрите не я намерили в отделението. Тя се обадила на свой приятел, с когото се видели в района на Софийските хали.

Малко след това в полицията се обадил и съпругът Мартин. Приятелят й също съобщил, че след като се видели, тя поела в неизвестна посока и не е успял да я спре. “Търсенето се прекратява. За съжаление закъсняхме и не успяхме да я открием навреме.

Благодаря на всички отзовали се”, съобщи във Фейсбук Ангел Ангелов, който пръв написа в социалната мрежа за издирването на Биляна.

Блиц

Валентин Георгиев

Recent Posts

Точат банкови сметки чрез вноски за пенсия, предупредиха от НАП

От НАП предупредиха за нова измама чрез фалшиви имейли Прилагат “чек за надплатени пенсионни и…

2 hours ago

Лиъм Пейн от One Direction е намерен мъртъв, паднал от балкона на хотел в Буенос Айрес, час преди това публикувал странно видео

Лиъм Пейн е публикувал много странно видео едва час преди да умре. В последните дни…

2 hours ago

Какво да кажем ние, зрителите, които все още гледаме телевизия – какво да кажем?

Значи... от битивито ще ни проглушат ушите с декларацията, с която се противопоставят на изказването…

3 hours ago

Обявиха много малко почивни дни по Коледа и Нова година

Тази година ще почиваме само три дни по Коледа. Празникът се пада по средата на…

16 hours ago

Всички с печки на дърва ги сменят с климатик за 1500 лева от държавата

Целта е да се подобри качеството на въздуха Държавата дава безвъзмездно 706 милиона лева, за…

17 hours ago

Мика Зайкова: Натрупва се напрежение, което ще избие! Народът пие, яде и не му пука какво става – последна фаза

Натрупва се напрежение и един ден то ще избие, казва синдикалистът  - Г-жо Зайкова, какво…

18 hours ago