Украинката и британецът, който заряза семейството си заради нея, подновиха романса си

Страстите между украинската бежанка София Каркадим и британеца Тони Гарнет не стихват. Тони прие София в началото на войната и след това напусна семейството си заради нея. Романът завърши със скандал и София се завърна в Украйна. И сега двойката отново е заедно, пише Daily Mail.

Тони и София се разделиха след пиянските й лудории, както каза самият британец. А през октомври София Каркадим вече публикува снимка от родната си Коломия. Но в крайна сметка Тони отлетя за Украйна за нея и сега двойката отново е заедно.

Тони Гарнет каза, че е простил на София Каркадим за пиянските лудории и каза, че иска да даде още един шанс на връзката им след десетседмична пауза.

“Мисля, че можем да преодолеем това заедно. Тя е много привлекателна жена и винаги има за какво да си говорим с нея. Искам да я опозная по-добре и този път ще действаме по-бавно”, каза Гарнет.

София Каркадим, Тони Гарнет, украински бежанец, британец и украинец, отнеха британеца от семейството
София Каркадим и Тони Гарнет Снимка: The Sun

Бодигардът Тони е известен с това, че се влюби в русата ИТ мениджърка София миналия май, след като той и десетгодишната му партньорка Лорна Гарнет, на 28, се присъединиха към правителствена схема за подпомагане на украински бежанци и я поканиха в дома си в Брадфорд, Западен Йоркшир.

Той и София напуснаха семейния му дом само десетина дни след като украинката започна да живее при него и семейството му. Двойката нае вила в Брадфорд, но отношенията им се влошиха, когато Тони обвини София в многократно пиене и малтретиране.

Той твърди, че пиенето и ревността й към двете му дъщери са предизвикали спорове между тях.

В крайна сметка Тони заряза София, след като тя заби нож в стената на кухнята им по време на една свада и те се сбиха, докато празнуваха 30-ия му рожден ден.

В крайна сметка София беше арестувана от полицията за тормоз, след като пренебрегна заповедите да стои далеч от него и се върна в къщата им, за да го моли да я вземе обратно.Моментът, в който София е задържана от полицията

Тя разплакана се върна в Украйна, тъй като първоначалният й статут на бежанец изтичаше, а Тони нарече връзката си с нея „огромна грешка“.

Но двойката поддържаше връзка чрез редовни видео разговори и миналата седмица Тони реши да я посети в Украйна.

Той отлетя за Полша и взе автобус, за да пресече границата, пристигайки няколко часа по-късно в дома на семейството й, на няколко часа от Лвов.

Сега двойката възобнови романтиката си и се върна да живее заедно в Йоркшир.

“Честно казано, тя ми липсваше и гневът ми от пиенето й намаля. Тя ми обеща, че никога повече няма да пипне алкохол и от деня, в който дойдох в Украйна, за да я видя, тя не е пипнала питие и не го пипна в Йоркшир също“, каза Тони и уточни, че София е започнала да пие, защото трудно преживява раздялата със семейството си.

Той разказа, че със София са обсъдили всичко с нейните родители и баба й, която била много мила с него и му готвела всеки ден.

“Тя е от много добро семейство и всички много се обичат. Повериха ми грижата за дъщеря им и аз ще го направя. Дадох им обещанието си”, каза Тони.

“Когато бях там, имаше редовни прекъсвания на тока и руските въоръжени сили изстреляха ракети по Лвов. За щастие украинските системи за противовъздушна отбрана ги прихванаха”, каза Тони. Той също така призна, че сега трябва да си намери работа, докато София се готви да отиде в колеж.

Тони публикува видео от Украйна в социалните мрежи  

Той също така се надява непознатите онлайн да спрат да го обсъждат и съдят.

София призна, че обича Тони, иска да се омъжи за него и да има деца от него.

„Радвам се, че дойде в Украйна, за да ме върне и това ми показа, че наистина го е грижа за мен. Всичко, което се случи преди това, беше заради стреса и самотата, които изпитвах, оставяйки семейството си в Украйна“, призна момичето.

Бившата половинка на Тони Лорна призна, че е била изненадана от факта, че бившият й е подновил връзката със София.

Превод: GlasNews