Омъжена украинка излъга мъжа си, отиде на яхта на софийски бизнесмен в Созопол и се удави мистериозно / СНИМКА

Голяма трагедия се е разиграла късно снощи на созополското пристанище, пише Флагман.бг, позовавайки се от изключително достоверен източник.

Малко преди полунощ е подаден сигнал, че жена е паднала от борда на частна яхта и се е удавила. Установено е, че това е украинската гражданка Оленка К.,която е със статут на постоянно пребиваваща у нас.

След като съобщили на съпруга й – също украински гражданин, разследващите установили, че тя го е излъгала, че отива на работа, а всъщност се озовала на яхтата на столичния бизнесмен Бранко П. с още няколко украинки.

Компанията се усамотила в залива преди залез слънце и започнали с питиетата. Докато Бранко бил с другите жени в каютата, Оленка излязла навън на въздух, но залитнала и паднала от палубата.

Била употребила и сериозно количество алкохол. Тя изглежда не е можела да плува и бързо се удавила, а приятелките й са започнали да я търсят след 20-30 минутки и ужасени установили, че тялото плува около яхтата. Оленка била по оскъдно облекло.

Според свидетелски показания, тя е изпила поне бутилка бяло вино. Разследващите снощи установяваха дали няма данни за убийство, но категорично е установено, че по времето, в което тя се е удавила, Бранко и другите жени се забавлявали в каютата.

Мъжът на Оленка останал шокиран от вестта. Той не можел да си обясни какво прави жената на живота му на яхта с чужд мъж.

Бил буквално съсипан и единственото, което поискал от полицаите, е да вземе семейните бижута на стойност хиляди левове от тялото на съпругата си.

Разследването продължава.

Строителният бос Бранимир Насри е собственикът на яхтата на созополското пристанище, на която по време на пиянско парти се удави украинката Оленка, узна Флагман.бг.

Трагедията се разиграла снощи, докато Бранко се забавлявал на яхтата „Вълк единак“ с още няколко жени.

Флагман.бг научи, че Бранимир е собственик на строителна фирма, която е построила някои от най-красивите сгради в София. Често, напрегнат от работа, обаче търсил спокойствие край брега на морето. По непотвърдена информация, бизнесмът се запознал с Оленка в Инстаграм, след няколко дена общуване, я поканил на яхтата му в Созопол.