Зверски пребиха известна наша спортистка за 60 лв., пуснаха побойника на свобода 2 часа след ареста му

Спортистката Веска Недева, която в момента е инструктор по аеробика, е била пребита от бившия й зет. Цялото тяло на жената е в хематоми.

„Нападнаха ме на Тодоровден. Чаках внучето да се прибере у дома, но вместо то на вратата стоеше мъж с маска, качулка и шлем. Нападна ме по главата с парен чук, напръска очите ми със спрей. Последваха ритници. Искаше пари. Имах в чантата си шестдесет и няколко лева. Дадох му ги. При прегледа от съдебен медик стана ясно, че цялата съм в хематоми“, разказа пострадалата спортистка.

Полицията е установила, че побойникът е бившият мъж на дъщеря й Георги Станков. Тя се е развела с него преди две години след десетки жалби за насилие срещу него.

„Когато отидохме двете с дъщеря ми в Четвърто районно, се оказа, че той няма досие. Нямаше никакви жалби срещу него, нямаше данни и затова, че е разведен. Бяхме шокирани“, обясни жената.

Георги Станков е бил арестуван. Трябвало е да бъде задържан за 72 часа, вместо това обаче наблюдаващият прокурор го е пуснал 2 часа след задържането му.

„Двете с дъщеря ми се страхуваме за живота си. Не сме в безопасност, след като бившият й мъж е на свобода“, каза още Веска Недева.

Лупа бг