Пред “Кауфланд” и “Лидл”: Бе с клин и маратонки, млада. За час спечели толкова, колкото някои за цял ден!

Разказ от Пловдив, описващ случка пред два магазина на големи хранителни вериги, предизвика оживена дискусия. Публикуваме го с незначителна редакторска намеса:

На 13 март при влизане в “Кауфланд” на булевард “Пещерско шосе” до магазин “Лидл” забелязах млада жена на видима възраст около 30 години да проси. Жената не беше от ромски произход, бе облечена със спортен клин и маратонки.

Беше доста пъргава и имаше спортно телосложение. Ходеше при всеки влизащ в магазина и молеше за левче, на останалите им взимаше празните колички и взимаше 50 стотинки от тях. Спрях се и я наблюдавах.

Просеше около час, след което влезна в магазина и с изпросените пари напълни пълна чанта с хранителни продукти! След това се качи в лек автомобил “Мазда” и отпраши в някаква посока.

Просто нямам думи колко може някои хора да бъдат изобретателни и вместо в трудоспособна възраст да работят 8 часа, за един час спечелиха толкова, колкото някои хора за ден!

ОТ ФОРУМА:

Вие сте отделили повече от час да я наблюдавате – колко ще изкара и какво ще направи? На мен това ми се струва по-смущаващо, отколкото това, което тя прави. Ако Ви се струват толкова лесни тези пари, защо не пробвате и Вие? Поне живеем в свободна страна и всеки има право на избор. Освен това, не знаете нищо друго за тази жена – може да има друга работа, може да има болни близки и какви ли не проблеми.

Свиквайте!!! Това ви е промяната!!! Откакто льотчика се намеси в управлението държавността се срина и избуяха извращенията и дегенерациите! Огледайте се!!! Вижте дали някой си върши работата!!! Нито полиция, нито данъчни, нито съдии…. Никой!!! Тотален разпад! Добре дошли в семейството на краварите и англосаксите!!! Да ви е честита ПРОМЯНАТА!!!

Често я виждам на Кауфланда на Пещерско. Но съм а виждал и на Кауфланда на Брезовско. Прилича на спортистка.

Практична жена 🙂 какво се възмущава гражданина. Не е крала.