Миро на Лена се изповяда, поиска…

Годеникът на Лена Бориславова – Мирослав Иванов, се изповяда за драмите в семейството си и поиска публично прошка от своите родители. Кандидатът за депутат от ПП, който от 9 години насам е сгоден и живее на семейни начала с амбициозната юристка, призна, че има грехове към своите майка и баща, пише вестник Ретро.

„Да поискаш прошка означава да имаш смелостта да признаеш, че си сгрешил. Безгрешни хора няма, а прошката е дар – както за този, който я иска, така и за този, който я дава. Най-много грехове обикновено имаме към най-близките ни хора. И особено пред нашите родители, чиято подкрепа често приемаме за даденост. А тя не е”, написа Мирослав и за пръв път показа снимка на майка си Димка и баща си Николай.

Роденият в Ямбол бивш зам.-шеф на парламента е пестелив на подробности около личния си живот и не пожела да сподели пред приятелите си в социалните мрежи какви са душевните му мъки и с какво е огорчил родителите си. Запознати обаче издават, че роднините му били силно разстроени от скандалите около сина им и снахата Лена, като дори имало момент, в който отношенията им били смразени.

Родителите на Мирослав – Димка и Николай

През миналата година усилено се коментираше, че свекървата на Бориславова се е отдръпнала от нея след появата на скандалното видео с „парапета“, в което главни участници са тя и бившият премиер Кирил Петков. В продължение на няколко месеца двете дами били на нож, коментира хора от Ямбол, където родителите на Миро продължават да живеят и до днес. Те се чувствали засрамени от коментарите по адрес на сина им и снаха им, а да затоплят отношенията отново отнело няколко месеца. Едва през късната есен на 2022 г. Лена отново посетила дома на свекъра и свекървата в Ямбол.

Близки до семейството на Мирослав споделят, че Димка и Николай приемали юристката като своя дъщеря. Познавали я още от студентка, когато всъщност пламнала любовта между софиянката и техния син. Изключително щастливи били от годежа им през 2014 г. и през изминалите 9 години от заветното „да”, което Лена казала на Миро, не спирали да ги увещават да се оженят и да помислят сериозно за наследници.

Мирослав има по-голяма сестра, която е семейна и има дъщеричка. Иванов е изключително привързан към момиченцето, като споделя, че всъщност тя била най-голямата му почитателка и не пропускала нито една негова тв изява. Във визитката си на сайта на ПП Миро е споделил, че иска наследници. „Сгоден, все още няма деца, но мечтае за такива”, пише в нея.

Ямболията е израснал в обикновено семейство, а родителите му продължават да работят и до днес в частни фирми в града, докато половинката му Лена произлиза от богата фамилия, а баща й е крупен софийски бизнесмен. На предстоящите избори на 2 април и двамата ще се борят за депутатски места, като Миро е водач на листата в родния си град, а Лена е втора в листата за 24 МИР в столицата.

Ретро, Флагман