Водеща на Би Ти Ви се събра с баща си след 25 години / СНИМКИ

Чудеса се случват по Великден, доказа най-новата водеща на спортните новини по Би Ти Ви Карин Околие. Красавицата се събра с баща си – нигериеца Кристофър Околие, след като близо 25 години не го беше виждала.

През 90-те години на миналия век нигериеца минавал на път за Англия през България, когато срещнал майката на  водещата Яна Велинова, учител по английски. Плод на любовта им е Карин, но родителите й заминават за чужбина, за да търсят по-добър живот, когато тя е едва на 2години. След два месеца майката разбира, че не може без малката си дъщеря и се връща в България, но таткото Кристофър продължава живота си без тях.

Сега бащата живее в България и търси връзка с дъщеря си, но тя е силно резервирана. На Великден обаче таткото и дъщерята се събраха след повече от 20 години за общо фото, а Карин показа снимки не само от днешното събитие, но и от миналото.

Карин и татко й Кристофър Околие в навечерието на Великден

Карин в обятията на баща си, когато е бебе

„С него никога не сме имали много силна връзка”, обясни тв водещата в интервю наскоро. Разкри още, че баща ѝ е силно религиозен и се опитва да наложи вижданията и вярата си. Нещо, което изобщо не ѝ се нрави. “Рядко се виждаме и честно казано, тук вината е моя, защото той има желание, търси ме”, призна тя.

Карин е родена в София на 1 май 1994 г. От няколко месеца бившата атлетка чете спортните новини по Би Ти Ви. Журналистиката е новото призвание на чаровната девойка, която реши да сложи край на кариерата си през септември 2022 г., само на 28 години. Карин Околие признава, че никога не е ходила в родината на баща си Нигерия.

Лупа бг