Пам напусна “Ергенът” заради лична трагедия

Една от най-обсъжданите участнички в “Ергенът” – Пам, изказа много странно мнение за жените, които са харесвани от мъжете и имат самочувствието на красавици. Според нея има такива, които се смятат за почти перфектни и това ги кара да не полагат много усилия за реализацията си.

“Не всичко им е лесно на красивите жени. Но красивите жени не си дават зор, защото не им се налага”, коментира авторката на есета, която се превръща покрай предаването в една от най-известните млади българки размер плюс.

Въпреки че в думите ѝ може и да има истина, те бяха изречени по-скоро от ревност и може би малко яд, че Пам не попадна сред петте момичета, които Евгени Генчев заведе на изискана дегустация на вино. Във винарната, където попаднаха Валерия, Айлин, Виктория, Джия и Поли, хубавиците тъпкаха грозде и много се забавляваха. Те дори се притесниха, че са досадили на Ергена с постоянното си хилене.

В един момент по-скромната Виктория се усамоти с Евгени, за да му каже, че не е толкова повърхностна като останалите момичета на срещата. Те пък чак тогава млъкнаха, че да могат да подслушат разговора им.

През това време Елена и останалите пренебрегнати момичета решиха, че няма да се чувстват потиснати, а ще се забавляват самостоятелно. Те започнаха теми, като тази, че красотата на жената е в детайлите. Интересното беше, че Пам не присъстваше и в тази група.

Едва по-късно във вечерта беше съобщено, че тя е напуснала имението по лични причини. Тя е добре, това беше единстветното, което казаха от продукцията за изненадващото напускане на Пам. Засега не е напълно ясно дали това е окончателно.